VOLG ONS OOK OP FACEBOOK EN INSTAGRAM

Op zaterdag 30 mei 2020 zou stichting De Meulebèèk in samenwerking met Just Be Fit de vijfde editie van Mud Cross Wanssum organiseren. Een evenement met als doel samen met anderen een parcours vol obstakels te trotseren. Het gaat niet om de snelste, de sterkste, of de beste. Het gaat om samen een leuk sportevenement beleven. Dit evenement is geschikt voor ervaren, beginnende en ook kleine deelnemers. Mud Cross Wanssum georganiseerd op en rond Sportpark De Meulebèèk.

Het parcours is zo opgebouwd dat beginnende deelnemers kennis kunnen maken met deze manier van sporten die steeds bekender en groter wordt. Daarnaast zorgen we ervoor dat er ook voor de meer ervaren deelnemers voldoende uitdaging in het parcours zit. Zelfs kinderen vanaf 6 jaar kunnen meedoen aan het evenement.

Door de maatregelen rond het coronavirus en het verbod op evenementen tot 1 juni kan de vijfde editie van Mud Cross Wanssum helaas niet doorgaan. Vanwege de vakantieperiode en volle kalender met alles wat er na de coronacrisis nog ingehaald wordt, heeft Mud Cross Wanssum besloten om niet op zoek te gaan naar een andere datum in 2020. Dit betekent helaas dat er dit jaar geen nieuwe editie zal zijn.